Projekts “Orientēšanās sporta attīstība Vecumnieku novadā”

Projekts “Orientēšanās sporta attīstība Vecumnieku novadā” ir apstiprināts Lauku atbalsta dienestā, kas tika iesniegts Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Lauku attīstības programmas pasākuma “Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā” ievaros.
Projekts paredz izgatavot orientēšanās sporta kartes, kuras tiks zīmētās AS “Latvijas valsts meži” īpašumos Vecumnieku novadā, kā arī iegādāties elektroniskās atzīmēšanās sistēmu.
Īstenojot projektu kartes un atzīmēšanās sistēma ļaus rīkot orientēšanās sporta apmācības un treniņus, tautas orientēšanas sacensību seriālus, orientēšanās čempionātus vietējā līmenī, kā arī ar laiku Latvijas mēroga sacensības, tādējādi popularizējot veselīgu dzīves veidu, liederīga laika pavadīšanu. Iesaistot orientēšanās sporta aktivitātēs ik viens dalībnieks pilnveido sevi gan fiziski, gan emocionāli. Mēs varēsim papildināt sporta svētku aktivitāšu klāstu arī ar orientēšanās sporta minisprinta distanci, tādēļādi popularizējot orientēšanās sportu un biedrības struktūrvienību tūrisma un orientēšanās klubu “Eko O”.

Komentēt